14 Aralık 2017 Perşembe

Adana Kapı Pencere Alarmı

Kapılarınız ve pencereleriniz için çok cüzi ücrete kalem pil ile çalışan gayet ucuza mal edebileceğini z bir güvenlik önleminini anlatıyoruz bu yazımızda.

Dilerseniz adresimizden gelip temin edebilir dilerseniz kurulum montajı için bizleri çağırabilirsiniz.

Ürün: Kapı ve Pencere Alarmı

Elektirik bağlantısı ve kablo gerekmez kalem pil ile çalışmaktadır. Yüksek alarm sesine sahiptir böylece hırsızın kapıyı zorlarken oluşturacağı titreşime duyarlı alarm otomatik olarak devreye girer ve yüksek volümde acil durum ikazı vermeye başlar. Amaç hırsızın beklemediği alarm ile telaşa kapılıp içeriye girmeden kaçmasını sağlamaktır.  Böylece dairenizi evinizi işyerinizi özel eşyalarınızı ve en önemlisi canınızı koruma altına almak güvenliğinizi extra sağlamanıza yarayacaktır.

Cihazı hemen sipariş vermek için telefon numramızdan bize ulaşabilir. İster dükkanımızdan temin edebilir isterseniz randevu alarak adresinize gelip basit hızlı kurulumu gerçekleştirebiliriz.

Adana Kapı Pencere Alarm Ürünlerimizi siz değerli Adana’lı müşterilerimize en kaliteliyi en uygun fiyatlara sunmaya devam edeceğiz. Bol çeşit zengin seçenekler ve işlevsel kaliteli ürünleri bütçenize ve zevkinize özel temin etmeye devam edeceğiz.

ADANA ANAHTARCI ve
ADANA ÇİLİNGİR HİZMETLERİ
KAPI ALARM ve GÜVENLİK SİSTEMLERİ

1 yorum: